Careers at Viking Malt

SEND YOUR APPLICATION TO US

 

If you are interested in working for Viking Malt, please send your open job application to us through this link:

Open application  

Privacy Notice for Job Applicants

Avoin hakemus

Tietoturvaseloste työnhakijoille

Privatlivs politik jobansøgere

 

OPEN POSITION IN POLTTIMO – Accountant

 

OPEN POSITIONS – SUMMER JOBS AT VIKING MALT AB HALMSTAD

SEMESTERVIKARIER HALMSTAD

Viking Malt förädlar spannmål till bryggerier och destillerier runt om i hela världen. Inför ordinarie personals semestrar söker vi nu ett antal personer inom produktions- och kvalitetsavdelningen i Halmstad.

Processtekniker
Arbetet som processtekniker innebär framförallt styrning och övervakning av vår produktions-process. Framförallt söker vi ersättare inom arbetsområde containerlastning samt mottagning av korn och utlastning av malt. Eftersom vi är en liten organisation så behöver du vara beredd på att hoppa in och hjälpa till även inom andra områden i vår produktion t.ex städning mm.  Det finns även möjlighet att vikariat till hösten och arbeta extra under helger resterande del av året.

Som person hoppas vi att du är ansvarstagande, strukturerad och tycker om att arbeta med andra människor. Vi ser gärna att du studerar vid ett tekniskt program, och om du har erfarenhet av arbete inom industri är det meriterande.

Arbetstiden är förlagd till heltid och som processtekniker förväntas du kunna arbeta olika skiftformer.

Laboratorieassistent
Arbetet som laboratorieassistent innebär analyser av vår råvara korn och våra produkter malt, pellets och foderkorn. Som semestervikarie på vårt laboratorium lär du dig ett av våra arbetsområden och får självständigt ansvara för att analyserna i området blir genomförda och rapporterade. I arbetsuppgifterna ingår även viss form av instrumentkontroll samt att hjälpa övriga kollegor i deras arbetsområden.

Som person hoppas vi att du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du studerar vid ett relevant utbildningsprogram, och om du har erfarenhet av arbete inom laboratorium är det meriterande.

Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid under vardagar, men det kan förekomma arbete under vissa helger.

Det finns möjlighet till föräldravikariat efter sommaren. Informera gärna i din ansökan om du kan fortsätta till hösten.

Logistik

Du blir en viktig support till vårt logistikteam som säkerställer logistiken av råvaran maltkorn in till mälteriet samt hanterar all logistik ut av vår färdiga produkt malt till våra kunder på bryggeri- och destillerisidan. Det blir ett varierande arbete med att vara del av planering på både inleveranser av maltkorn och utleveranser av malt, avrop mot leverantörer samt mottagande av beställning från kunder. Du kommer få hantera logistikbeställningar, skeppningsdokument, inköpsordrar, löpande logistik- och transportfrågor samt i övrigt förekommande administrativa göromål.

Du behöver vara noggrann, relationsorienterad, kommunikativ, samt kunna arbeta bra i ett mindre team. På en logistikavdelning förändras förutsättningarna dagligen och du kan ställas inför diverse utmaningar som behöver lösas, omprioriteringar behöver göras och din flexibilitet är viktig.

Vi ser gärna att upplärningen till tjänsten kan påbörjas redan under våren (deltid), då arbetsområdet är brett. Vi ser även möjligheter till en tillsvidareanställning på deltid efter sommaren (min50%), samt att extra arbete kan erbjudas under andra delar av året vid tillfälliga arbetstoppar eller semestrar. Vi ser gärna att du studerar/har studerat för tjänsten relevant högskoleutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och behärskar engelska i både tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd under dagtid på vardagar.

Du är välkommen med din ansökan senast 6 April 2021. Ansökan skickar du via följande länk:

Processtekniker                https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fd59bb5b&lang=sv-SE

Laboratorieassistent         https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?95ed5588&lang=sv-SE

Logistik                             https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c8ec42b2&lang=sv-SE

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka din ansökan redan idag.

För frågor angående tjänsterna, ta gärna kontakt med oss:

Processtekniker – Jonas Persson 0766-239733 (jonas.persson@vikingmalt.com)
Laboratorieassistent – Emelie Wrennstad 035-17 15 23 (emelie.wrennstad@vikingmalt.com)
Logistik– Johanna Knutsson 0761-906130 (johanna.knutsson@vikingmalt.com)