Careers at Viking Malt

SEND YOUR APPLICATION TO US

If you are interested in working for Viking Malt, please send your open job application to us through this link:

Open application

Open application in Finnish – Avoin hakemus suomeksi: Avoin hakemus

 

PROCESSTEKNIKER HALMSTAD

Viking Malt är Nordeuropas största tillverkare och leverantör av maltprodukter med verksamhet i fem olika länder kring Östersjön. Vi är en global leverantör till bryggerier och destillerier på samtliga kontinenter i världen. Den svenska verksamheten med ca 40 anställda medarbetare finns i Halmstad sedan 1997 och med stark inriktning på export. Viking Malt ägs av den finska familjekoncernen Polttimo och svenska Lantmännen. Huvudkontoret finns i Lahtis i Finland och koncernen omsätter ca 2,3 miljarder SEK. Läs mer om oss på www.vikingmalt.com

Vi söker nu processtekniker till vår anläggning i Halmstad.

             arbetsuppgifter

Arbetet som processtekniker innebär framförallt styrning och övervakning av vår produktionsprocess, från inleverans av korn till utlastning av malt. Det är ett omväxlande arbete, då du som processtekniker tillsammans med dina 14 kollegor roterar inom 6 olika operatörsområden; mälteri, mottagning av korn, utlastning av malt, lastning av container, säckning samt som resurs. I tjänsten ingår även utförande av processkontroller, operatörsunderhåll samt rengöring av vår utrustning.

Arbetet sker i skiftgång.

             kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt erfarenhet inom industriell produktion. Teknisk förmåga och vana att arbeta med datoriserade styrsystem är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom livsmedelsindustri.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

             personliga egenskaper

Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en flexibel och positiv inställning som bidrar till trevlig stämning i gruppen.

             ansökan

Du söker tjänsten via följande länk  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2bde77ac&lang=sv-SE

Har du några frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Produktionsledare Anders Johanssonanders.johansson@vikingmalt.com alternativt 0708-64 78 37.