Careers at Viking Malt

SEND YOUR APPLICATION TO US

 

If you are interested in working for Viking Malt, please send your open job application to us through this link:

Open application  

Privacy Notice for Job Applicants

Avoin hakemus

Tietoturvaseloste työnhakijoille

Open Position at Viking Malt Halmstad Site

Underhållstekniker El

Vi behöver förstärka vår organisation inom Teknik och Underhåll. Därför söker vi en Underhållstekniker El till vår anläggning i Halmstad. Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete där våra mekaniker och elektriker arbetar för att säkerställa driften av anläggningen där produktionsprocessen pågår dygnet runt. I rollen som Underhållstekniker El är du en viktig del av verksamheten. Du ansvarar för underhåll av el, instrument och automationsutrustning samt deltar aktivt i olika förbättringsprojekt. Arbetet sker både enskilt och i grupp, ofta i nära samarbete med produktionspersonal, leverantörer och entreprenörer, vilket ställer stora krav på förmåga att samarbeta och att anpassa sig till nya situationer. 

Tjänsten innebär heltidsarbete under dagtid på vardagar med schemalagd beredskapstjänstgöring. 

Vi söker Dig som har teknisk utbildning inom El-Automation på högskolenivå samt erfarenhet av industriell produktion med behörighet för elinstallationer. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med förebyggande underhåll och tekniska utvecklingsprojekt. 

Viking Malt är Nordeuropas största tillverkare och leverantör av maltprodukter med verksamhet i fem olika länder kring Östersjön. Vi är en global leverantör till bryggerier och destillerier på samtliga kontinenter i världen. Den svenska verksamheten med drygt 40 medarbetare finns i Halmstad sedan 1997 och med stark inriktning på export. Viking Malt ägs av den finska familjekoncernen Polttimo och svenska Lantmännen. Huvudkontoret finns i Lahtis i Finland och koncernen omsätter ca 2,3 miljarder SEK. Din ansökan skickar du in via länken:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bbf74e74

senast den 21/11 2019.